Emlid Reach RS2: de meest prijsvoordelige RTK GPS ontvanger voor geofysisch onderzoek op de markt!

Een nieuw tijdperk voor betaalbaar digitaal inmeten

Nu verkrijgbaar vanaf €1.699,- (ex btw)!

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail met uw gegevens naar info@erfgoedradar.nl of neem contact op via het contactformulier

 

Contact

Emlid introduceert de meest prijsvoordelige RTK GNSS ontvanger op de markt: de Emlid Reach RS2 Multi-band RTK GNSS ontvanger met centimeter nauwkeurigheid voor digitaal meten i.c.m. grondradar en andere geofysische meetapparatuur.

Deze robuuste Multi-band GNSS ontvanger kan binnen enkele seconden een centimeter nauwkeurige FIXED positie berekenen en ook onder uitdagende omstandigheden deze oplossing behouden. Eenvoudig geconfigureerd met de ingebouwde bluetooth en Wifi.

De ontvanger is uitgerust met een ingebouwd 3.5G modem voorde ontvangst van NTRIP correcties ook is de ontvanger standaard uitgerust met een LoRa radio hierdoor kan de ontvanger ook in een basis-rover opstelling worden gebruikt.

Met de interne oplaadbare batterij werkt de ontvanger tot 16 uur per oplading met de USB oplader of een powerbank met USB-C aansluiting. Ook beschikt de ontvanger over een RS232 poort.

Ontworpen om tegen een stootje te kunnen, onder alle weersomstandigheden, ip67, polycarbonaat behuizing voorzien van een elastomeren bedekking. 5/8 voor bevestiging op de meetstok maar ook op peilboten, grondradar, belijningrobots etc.

Emlid Reach RS2 sluit aan op de recent gelanceerde Apglos Armor Tablet en is volledig geïntegreerd in de krachtige eenvoudig bedienbare Apglos Survey Wizard software voor landmeetkundige en GIS toepassingen.

Nu verkrijgbaar vanaf vanaf €1.699,- (ex btw)!

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail met uw gegevens naar info@erfgoedradar.nl of neem contact op via het contactformulier