De Erfgoedradar is een innovatieve detectie methode voor het digitaal opsporen en karteren van erfgoed en archeologische sporen. De unieke combinatie van Ground Penetrating Radar (GPR), centimeter(s) nauwkeurige GPS/GNSS en een intuïtieve verwerking en presentatie geeft snel en betrouwbaar antwoord op uw specifieke onderzoeksvragen.

Grondradaronderzoek is non-destructief en levert u zowel kwantitatief als kwalitatief hoogwaardige (historische) informatie van de ondergrond op. De 4D-HD resultaten brengen mogelijke ondergrondse risico’s nauwkeurig in beeld en optimaliseren daarmee uw projectmanagement. De Erfgoedradar is daarom uitermate geschikt ter aanvulling en/of alternatief voor traditionele archeologische onderzoekstechnieken. De Erfgoedradar creert een veilige werkomgeving en bezorgt geen overlast tijdens de metingen en u heeft geen nazorg na afloop van het onderzoek.

De Erfgoedradar is een initiatief van GEO Professionals Nederland leverancier van geodetische meetinstrumenten en als business expert gespecialiseerd in GPS/GNSS en GPR. Heeft u interesse in de inzet van de Erfgoedradar tijdens uw archeologisch onderzoek? GEO Professionals Nederland informeert u graag over de mogelijkheden. Bel 040-84 86 083 of mail naar info@erfgoedradar.nl voor een oriënterend gesprek, demonstratie of pilotproject.

GEO Professionals Nederland is o.a. lid van:

GEO-Info Nederland

awn-logo

logo-hsb-wit